Vélemény:100 pozitív
Regisztrált:2010-05-10 17:33:16
Utolsó belépés:2017 október 27, 12:34
Pozitív visszajelzések:5407
Semleges visszajelzések:19
Negatív visszajelzések:0

Köszönöm, hogy megnézed bemutatkozó oldalam és termékeimet

Szalvétáimat több helyen is hírdetem, így esetlegesen előfordulhat, hogy nem tudom mind adni, ha a másik oldalamon is kérték. Igyekszem a két hírdetési helyen a megfelelő adatokkal hírdetni!

 

Előre postázást nem vállalok! A termékeket ajánlott levélként postázom, de igény esetén elsőbbségi vagy sima levélként is. Az utolsó két esetben felelősséget nem vállalok, mivel nincs semmi nyilvántartási szám, ami alapján a postán keresni lehet! Előfordulhat, hogy a termék mérete vagy súlya miatt, csak csomagként tudom feladni. A csomagolás árát nem számítom fel.

 

Az eladásra szánt termékeket folyamatosan töltöm.

Postai rózsaszín utalványon való fizetést elfogadok.

 

Ha valakit több termékem is érdekelne és azok kikiáltási ideje különböző időpontokban jár le, ha kéri, szívesen lerövidítem a licitálási időket. Ezt abban az esetben teszem meg, ha az illető ténylegesen több terméket vásárol és köztük olyat, ami hamarabb lejár. Azért nem áll szándékomban magamtól hamarabb lezárni, mert szeretnék mindenkinek esélyt adni a vásárlásra. Ha ez nem elfogadható, akkor sem fogok másképp cselekedni. :-) Természetesen, ha már a kedves vásárló az előbb említett feltételek mellett megkér, nem ellenkezek.

 

Szeretnék mindenkit megkérni, ha kijelölt terméket megvásárlásra, egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot. Nagyon türelmes, megértő ember vagyok. Ha valaki jelzi, hogy szeretne vásárolni, de épp anyagi gondjai vannak, szintén jelezze és megbeszélünk egy köztes megoldást. Általában nyitott vagyok. :-) Ha két hétnél tovább nem jelentkezik a kedves vásárló, én veszem fel vele a kapcsolatot, hogy a termék továbbra is érdekli-e. Mindezek után, ha további két hétig nem jelentkezik, vagy nem érkezik be az összeg, akkor (egy hónap türelem után) a terméket újra meghirdetem és sajnálattal, de negatívan értékelek. Köszönöm a megértést!

 

Csere nagyon ritkán érdekel. Jelenleg inkább "megszabadulni" szeretnék a feleslegessé vált dolgaimtól. Természetesen nem mondok mindjárt nemet, ha valaki felajánlja, körbenézek a termékei között. Előre is bocsi, ha nem találok semmit és a válaszom nemleges a cserére. A megértést köszönöm! Előfordul az is, hogy én kezdeményezem a csere lehetőségét. Szalvétánál db számban is cserélek, ha v.kinek az praktikusabb.

 

A termékeket a pénz megérkezése után a lehető legrövidebb időn belül postára adom. Lehetőség szerint még aznap, vagy másnap, persze a hétvége kivétel.

 

 

Köszönöm szépen, hogy vetted a fáradtságot és elolvastad bemutatkozó oldalamat!

Üdv. Kata